FROS LIVING

Vendi juaj perfekt për

 Familje 

Ndertim i persosur per  Familjen tuaj 

Mire se vini ne Fros Living!
Ne jemi nje kompani ndertimi dhe patundshmerie me qellim per ti kthyer vizionet ne realitet. Pervoja jone mbi 20 vjecare ne patundshmeri na ka mundesuar qe te shohim kerkesat reale te klienteve, dhe tashme t'i permbushim ato ne ndertimet tona ne Prishtine.

Fros Living 2024

Mire se vini ne Fros Living!

Ne jemi nje kompani ndertimi dhe patundshmerie me qellim per ti kthyer vizionet ne realitet. Pervoja jone mbi 20 vjecare ne patundshmeri na ka mundesuar qe te shohim kerkesat reale te klienteve, dhe tashme t'i permbushim ato ne ndertimet tona.

Kualitet superior

Kualitet superior

Materialet dhe produktet qe ne perdorim per ndertimet tona jane te cilesise me te larte. Fasada ventiluese, betoni dhe te gjitha materialet tjera ndertuese te perdorura jane te gjitha ne perputhje me praktikat me te mira te ndertimit, dhe poashtu plotesojne ISO standardet dhe normat teknike.

Meso me shume
Kualitet superior

Kualitet superior i ndertimit

Materialet dhe produktet qe ne perdorim per ndertimet tona jane te cilesise me te larte. Fasada ventiluese, betoni dhe te gjitha materialet tjera ndertuese te perdorura jane te gjitha ne perputhje me praktikat me te mira te ndertimit, dhe poashtu plotesojne ISO standardet dhe normat teknike.

Meso me shume

Ndertuar per jetese cilesore

Çdo gje qe ne bejme perputhet me qellimin tone per nje eksperience te paharrueshme. Keto jane vetem disa nga arsyet pse klientet tane  zgjedhin ndertimet tona per te kaluar kohen me te mire.

Lokacion perfekt

Keta jane vetem disa nga faktoret qe e bejne lokacionin tone nje lokacion perfekt per secilin. Banesat ne Prishtine - rruga C.

50m

Stacioni me i afert i autobusit eshte vetem 50 metra larg nderteses

500m

Kopshti per femije eshte vetem 500 metra larg

50m

Hapesira gjelberuese me e afert

3  rruge

Qasje te shpejte ne 3 rruge kryesore - Rr. C, B dhe Muharrem Fejza

Lokacion perfekt

Keta jane vetem disa nga faktoret qe e bejne lokacionin tone nje lokacion perfekt per secilin

50m

Stacioni me i afert i autobusit
eshte vetem 50 metra larg

500m

Kopshti per femije eshte vetem 500 metra larg

50m

Hapesira gjelbruese me e afert
eshte vetem 50 metra larg

3‎‎ rruge kryesore

Qasje direkte ne rrugen C, dhe qasje
te shpejte ne rrugen B dhe rrugen "Muharrem Fejza"

Shfleto tipet e banesave

Shfleto tipet e ndryshme te banesave tona, nga 68 deri ne 299 metra katrore

Shfleto tipet e banesave

Shfleto tipet e ndryshme te banesave nga 68 deri ne 299 metra katrore

Telefononi ne: 044 109 110

Thirr tani

Perfeksion ne çdo detaj

Lartesia e katit 3.2 metra

Lartesi te katit me te madhe sesa ndertesave e zakonshme

Ngrohje nen dysheme

Sistem te avansuar i ngrohjes "REHAU" nen dysheme qe siguron temperature optimale

Dyer elegante

Te gjitha dyert e dhomave do te jene te sofistikuara dhe me lartesi 2.4 metra

Sistemi i ujit

Sistemi i avansuar "REHAU" do te instalohet per nje qendrueshmeri dhe cilesi te garantuar.

Perfeksion ne çdo detaj

Lartesia e katit 3.2 metra

Lartesi te katit me te madhe sesa ndertesave e zakonshme

Ngrohje nen dysheme

Sistemi te ngrohjes nen dysheme qe siguron temperature optimale

Dyer elegante

Te gjitha dyert e dhomave do te jene te sofistikuara dhe me lartesi 2.4 metra

Sistemi i ujit

Sistemi i avansuar "Geberit" do te instalohet per nje qendrueshmeri dhe cilesi te garantuar.

Deshironi te mesoni me shume rreth projekteve tona?

Kontakto tani

© 2024 Fros Living. All rights reserved

Rruga C,
Prishtine 1000

frosliving@gmail.com
+383 44 109 110